KASTBLUSSYSTEEM.NL

Uw specialist in brandbeveiliging

Oplossing ruimten en kasten

Welkom!

Wij zijn een innovatief en kennisrijke leverancier van blussystemen. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en het bieden van competitieve op maat verzorgde blussystemen en brandbeveiliging voor de ICT, Telecom, PLC cabinets, CNC apparatuur, UPS systemen, switch cabinets, serverracks, behuizingen, etc.

Wanneer u zich verdiept in de wereld van de brandbeveiliging en blussystemen wilt u natuurlijk graag een gedegen en uitgebreid advies. Wij geven u meer kennis en inzicht in de soorten brandblussystemen die mogelijk zijn en tevens wat achtergrondinformatie. Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe systeem aansluit op het oude systeem. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan de koppeling en uitbreidingsmogelijkheden van bestaande systemen met nieuwe systemen.

Bij ons bent u naast het opdoen van uitgebreide kennis over brandblussystemen ook aan het juiste adres voor kwaliteit, implementaties, prijzen, allerlei typen blusgas, de druk van gassen en cilinders, kennis over diverse ruimten en kasten, hotspots, de luchtcirculatie etc. Automatische brandblussystemen zijn een belangrijk onderwerp en beschermen uw bedrijf en personeel en vanzelfsprekend streeft u naar de best mogelijke opties op het gebied van beveiliging tegen de laagst mogelijke prijs.

De aanwezigheid van een kast- of ruimteblussysteem betekent het verschil tussen een korte sluiting of permanente sluiting van uw bedrijf. Met de hoge verwachtingen en uptime van 99,99%, wat maximaal 53 minuten downtime per jaar betekent om de klanttevredenheid optimaal te houden is het absoluut noodzakelijk om uw kasten en ruimte te voorzien van de best mogelijke brandbeveiliging.  

De investering in een brandblussysteem is laag vergeleken met de kosten die een brand met zich meebrengt; het pand, de apparatuur, de computersystemen, de banen van medewerkers, etc. Wij denken graag met u mee en helpen u in de keuze voor het juiste voor uw bedrijf geschikte brandblussysteem.

Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! Kastblussysteem.nl   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.